Година след края на делото с Амбър Хърд, Джони Деп сякаш

...
Година след края на делото с Амбър Хърд, Джони Деп сякаш
Коментари Харесай

Защо новата сделка на Джони Деп и Dior влезе в историята

Година след края на делото с Амбър Хърд, Джони Деп като че ли стартира да се връща към нормалния си темп. Научаваме за от ден на ден планове, в които той ще взе участие.
 Къде ще живее Амбър Хърд
Къде ще живее Амбър Хърд

Интересно решение на актрисата

И до момента в който Хърд реши да напусне Холивуд за момента, Деп няма никакво желание да го прави. От Variety разбираме, че артистът е постигнал нова сделка с Dior, която е най-голямата в историята на мъжките парфюми.

Деп е подписал с Dior за три години, като цената на договорката е цели 20 милиона $ . Това е доста повече от парите, които получаваха Робърт Патинсън и Брад Пит за сходни покупко-продажби.

Патинсън получи 12 милиона $ , с цел да е лице на Dior Homme, до момента в който Пит 7 милиона $ , с цел да промотира Chanel No. 5. Според източници, близки до промишлеността, множеството звезди, които популяризират парфюми, получават сред 2 и 4 милиона $ на година.
 Modi - филмът за Модиляни, по който работят Джони Деп и Ал Пачино
Какво събра Джони Деп и Ал Пачино

Ще ги забележим ли още веднъж дружно на екран

Такъв е казусът с Крис Пайн, който подписа контракт с Armani за период от три години, като на година ще получава по 4 милиона $. Е, явно Джони Деп е друга бира. Dior бе една от дребното, които не се отхвърли от Деп по време на делото с Амбър Хърд.

Отношенията сред артиста и френската компания датират от 2015 година, когато той стана лице на Dior Sauvage.
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР